Modele quilling felicitari

February 20, 2019 at 9:26 am

Extraordinar! Talent, imaginatie, rafinament… A fost o placere sa vizitez acest site. Multumesc. Felicitari! Felicitari! Sunt creatiile minunate. ATI putea sa-mi suneti cum ATI facut marginile la inviatiile: 17, 18, 22 si 36? Se gasesc en Roumanie Instrumente? Eu am gasit doar ACELE perforatoare de Colt si bordare de la Daco. La modelul 43 ATI folosit o foarfeca speciala sau decupaj dupa un desen trasat antérieur? Astept cu interes episodul 3 al acetei minunate Arte. Ceau Ligia! sunt foarte Frumoase felicitarile conte!!! eu vreau sa te intreb de unde ITI faci la rouille de materialul necesar pentru felicitari? TI-l cumperi DIN ro sau DIN strainatate? Admir timpul si efortul pe care l-ATI Depus n blog-ul dvs. despre acest subiect, precum si informile detaliate pe care le oferiti! Voi Marca blog-ul dvs. pentru viitoare accesari.

Cu respect! Poste interesant. O sa incerc sa citesc Cat mai multe. Continua tot ASA! Am uitat sa te intreb cum lipesti de Yursin hartiutele MICI, dupa ce le Tai? Te PUP ar fi pacat sa nu va mai ocupati si de quilling. CEEA CE faceti e avançant. ma inspira mult lucrarile DVS. pacat ca Noi nu Gasim instrumentele necesare PT asa ceva… Tot timpul va fi o pasiune pentru mine, si cum AM ZIS, lunaire vor aparea episoade Noi, MODELE Noi. IMI spuneati de Instrumente, ce nu gasiti? Marea parte a instrumentelor se gasesc en Roumanie.

Mult succes! Fiecare Model se poate folosi ca invitatie de Nunta, felicitare, sau inramata. Combinatiile de Culori se pot schimba in functie de preferita, iar la comenzi mari, se pot trimite mostre de hartie prin Posta. Te mai astept site PE! Numai bine si sanatate multa! Ligia felicitari si din partea mea pentru tot ce ai creat in Materie de quilling, sunt foarte dragute. Si eu sunt créateur de fait à la main, mai mult origami si quilling si vreau sa-TI filé ca la magazinul Casa Retro au un adeziv foarte bun, pe baza de APA, soins dupa uscare devine INCOLOR. Eu il folosesc cu succes la creatiile Mele. am incercat si alti adezivi, Dar asta e cel mai bun. Costa 2,5 lei 50 ml. sper ca v-am fost de Folos. ITI Admir talentul….. felicitari pentru lucrurile Frumoase pe care le faci.

…. Maini de Aur, lucruri minunate….. mult succes en continuare. Apropo, de unde-TI procuri Hartia? Buna Ligia m-As intreba daca ai putea sa mai Pui retete PE acest blog delicios…. multumesc!!! Deosebit de finute si cu Bun rafale! ITI doresc multa inspiration in continuare si cat mai multi clienti care sa iti aprecieze munca facuta cu glisser! Ligia T. buna si multumesc mult pentru cuvintele Frumoase. Mi-am facut rouille de materiale mi-am facut DIN USA, fiindca en Roumanie nu se prea gasesc unelte. In Anglia stiu ca sunt foarte popoluare genul asta de felicitari si mai Poti Gasi in librarii Online unelte necesare. Numai bine! Sunt deosemorsure lucrurile pe care le faci, mult succes en continuare! Si retetele IMI plac, mai astept. Foarte Frumos.

Sunt la fel de finutze si délicate ca si tine. m-au impresionat foarte mult. Succes en continuare. Je suis inteles! Ca vreau sa mai lucru si eu Cate CEVA, de aceea te-am intrebat! Mersi tare mult! te chiot. f Frumoase… felicitari PT aceste felicitari 🙂 sper ca ai, il succes expozitia Cu! Asteptam Vesti in continuare si te sustinem in rugaciuni… Domnul cu tine!!! Magice si incantatoare sunt creatiile conte artisitice, multe seamana cu niste Mandale. Inspiratie la creatie si Spor la vanzari… Alexandru, eu Mereu Pun retete aici. Apasa PE Ligia cuisine, sau pe acasa si VEI vedea ca sunt postari Mereu. Draga MEA Dana, ITI multumesc pentru cuvintele Frumoase! Hartia este carton obisnuit colorat, de 160 mg.

cel de Xerox este de 80 mg INSA pentru felicitarile acestea e nevoie de hartie mai groasa de 120 mg. la revue unde de obicei se gasesc Articole pentru Pictura, Arts and Craft, de obice se gasesc si coli mai mari de diverse c ulori si grosimi, si ASA e mai ieftin.